TIR răsturnat astăzi pe un drum din Olt. Şoferiţa a ajuns la spital. 

Un TIR s-a răsturnat miercuri-după amiază pe un drum din judeţul Olt, şoferiţa care se afla la volanul autovehiculului ajungând la spital.

Accidentul s-a petrecut miercuri, 23 august 2017, pe DJ 677, pe raza localităţii Pleşoiu, la aproximativ 150 de metri de intersecţia cu DN 64. Şoferiţa, o femeie de 48 ani, domiciliată în localitatea Petreşti, judeţul Dâmboviţa, care a suferit excoriaţii la nivelul membrelor, a fost transportată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, conştientă a relatat Adevărul.

Autocamionul pe care îl conducea era încărcat cu tablă, şoferiţa executând o cursă externă. Într-o curbă aceasta a pierdut controlul volanului. La acest moment în zonă se circulă alternativ pe un singur sens, la locul accidentului fiind aşteptată o macara pentru a repune TIR-ul pe roţi. Conform Agerpres, tirul are o încărcătură de 20 de tone de tablă. 

Pompierii au ajuns de asemenea la locul evenimentului, cu o autospecială multifuncţională, pentru a asigura măsurile specifice.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri