TIR românesc răsturnat în Austria. O femeie aflată în cabină a fost grav rănită

O femeie a fost găsită aproape moartă în cabina TIR-ului unui şofer român care a răsturnat camionul, în Austria. Accidentul a avut loc duminică seara, 29 decembrie,  şi peste 90 de pompieri şi cadre medicale au intervenit la faţa locului, a transmis publicația austriacă Krone.

Un grav accident de circulație grav a avut loc cu puțin înainte de ora 18.30, duminică, șoferul unui camion articulat românesc pierzând controlul volanului pe L154, în Biedermannsdorf, într-o curbă. Semiremorca încărcată cu 20 de tone de fructe și legume a intrat în șanț și s-a răsturnat.

În cabina camionului răsturnat salvatorii au găsit un bărbat și o femeie, scrie Krone. “Pasagera a fost rănită grav și a trebuit să fie extrasă rapid din cabină. Șoferul a fost, de asemenea, rănit, dar era pe picioare şi comunica.”, au spus autorităţile.

Pompierii au tăiat parbrizul cu un fierăstrău special și au eliberat-o pe femeie din cabina șoferului. “Ambii pacienţi au fost predaţi echipei de urgenţă pentru îngrijiri suplimentare.”, a declarat şeful pompierilor. După primul ajutor, femeia a fost transportată într-un spital cu elicopterul de urgență, în timp ce șoferul a fost dus la spital cu ambulanța.

Timp de câteva ore, pompierii, susținuți de polițiștii prezenți, au descărcat încărcătura camionului, abia atunci a putut avea loc recuperarea efectivă TIR-ului. Peste 100 de oameni au participat la acţiunea de deblocare a drumului, care a fost închis mai mult de 8 ore.

blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri