Tragedie după nuntă. Mirele și mireasa au murit la câteva minute după ce s-au căsătorit

O mireasă de 20 de ani și mirele ei, de 19 ani, au murit într-un accident la doar câteva minute după ce s-au căsătorit, în Texas. Mașina lor a fost izbită de un camion la scurt timp după ce au plecat de la ceremonia de la starea civilă.

Sora și mama mirelui povestesc că au fost în spatele mașinii mirilor și au fost martori la teribilul accident în care cei doi au murit.

După căsătoria oficiată de ofițerul stării civile din Orange County, Harley Joe Morgan și proaspăta soție, Rhiannon Boudreaux Morgan au făcut fotografii, iar apoi s-au urcat în mașină.

Potrivit CNN, când au vrut să iasă pe autostradă, la doar câteva minute după ce și-au depus jurămintele, au fost loviți de un camion.

”Mi-am privit copilul murind. Încă port sângele fiului meu, pentru că m-am zbătut să îi scot pe el și pe ea din mașină”, spune Kennia Morgan, mama mirelui.

Cei doi miri au murit în impact. Șoferul camionului a scăpat cu viață.

”Abia se căsătoriseră. Nu erau căsătoriți nici măcar de 5 minute”, a mai declarat mama mirelui.

Cuplul s-a cunoscut în anii liceului, relatează postul local KFDM din Texas. Cei doi au plănuit ca acum să aibă loc cununia civilă, iar în apropierea Crăciunului, pe 20 august, voiau să facă nunta.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri