Tragedie în Italia. Un român de 30 de ani a murit dela o glumă între colegi

O glumă între colegi și o acrobație în camionul cu care se întorceau la muncă s-a transformat într-o tragedie miercuri, 19 iunie 2019, pentru un tânăr muncitor român rezident în provincia Mantova din Italia, care și-a pierdut viața în fracțiunea Borra a localității Lama Mocogno, a anunțat publicația bresciatoday.it.

Tragedia a avut loc în jurul orei 14:00 când Traian Damian Soldan, în vârstă de 30 de ani, se îndrepta spre locul de muncă alături de alți doi colegi, un cetățean moldovean și unul din Republica Dominicană, la bordul unui camion.

Cei trei lucrau pe șantierul amenajat pentru restructurarea primăriei din Lama Mocogno și se întorceau din pauza de masă cu un camion condus de cetățeanul moldovean.

În spirit de glumă, Traian, care se afla pe scaunul din drepta șoferului, a ieșit parțial pe geam din autovehiculul aflat în mișcare și într-o curbă s-a dezechilibrat și a căzut din camion. Corpul său s-a rostogolit apoi pe asfalt, pe o distanță de zeci de metri, lovindu-se în cele din urmă cu capul de un zid de pământ.

Lovitura la cap a fost fatală pentru tânărul muncitor român, iar personalul medical de pe ambulanță chemat imediat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Carabinierii din localitate investighează acum pentru a afla cu exactitate cum a avut loc accidentul și tot ei vor anunța familia tânărului nostru conațional despre această tragedie.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri