Tragedie în Italia. Un român de 47 de ani a murit, chiar de ziua lui, într-un accident rutier

Din păcate încă o dramă a lovit comunitatea românească di Italia. Doi români, tată și fiu, au fost implicați astăzi, duminică 1 aprilie,  într-un grav accident cu motocicleta pe care călătoreau. Tatăl, care a împlinit 47 de ani chiar astăzi, a murit pe loc, fiul, de 22 de ani a fost grav rănit și trasportat de urgență la spital, relatează La Repubblica.

Cei doi români, rezidenți la Alessandria (Piemonte), călătoreau pe o Yamaha Fazer 600. Accidentul a avut loc în Novi Ligure pe strada Bosco Marengo, cu puțin timp înainte de ora 17:30, între stația Ilva și poarta de intrare a companiei Gamondio. Tatăl, care conducea motocicleta, a murit pe loc, ca urmare a leziunilor grave în timp ce fiul său de 22 de ani a fost transportat în cod galben la spitalul San Giacomo.

Din motive încă necunoscute, tatăl a pierdut brusc controlul motocicletei, fiind aruncat împreună cu fiul său de pe aceasta. Motocicleta a continuat să ruleze pentru aproximativ încă o sută de metri, în timp ce tatăl a fost aruncat  într-un stâlp de electricitate și ucis din cauza impactului puternic. Fiul a căzut pe carosabil suferind mai multe răni dar viața sa nu ar fi mai fi în pericol, au precizat medicii italieni pentru publicația mai sus citată.

 
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri