Tragedie la Suceava. Încă 13 decese provocate de coronavirus confirmate luni seară

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat, luni seara, 30 martie,  că 13 oameni care au murit în Spitalul Județean de Urgență Suceava, în perioada 22-29 martie a.c., au fost confirmaţi cu coronavirus.

Toate cele 13 persoane, cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani, au fost internate în spital în mai multe secții, după cum urmează: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Data confirmării rezultatelor pozitive către INSP este 30 martie 2020. Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a declarat pentru Antena 3 că rezultatele testării au venit în data de 30 martie, din acest motiv decesele au fost toate raportate odată.

Numărul sucevenilor morți din cauza COVID-19 a ajuns la 22.

Numărul total al deceselor la pacienți infectați cu coronavirus în România a ajuns la 65.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, luni, că potrivit raportărilor primite de Institutul Național de Sănătate Publică din teritoriu, în prezent, în ţară au fost înregistrate 285 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 91 sunt medici. Situația cea mai îngrijorătoare este în Suceava, unde 181 de cadre medicale au fost depistate pozitiv.

Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 85 la București, 19 la Iași, 7 la Craiova, 11 la Constanța și 3 la Cluj).

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri