Tragedie pentru o asistentă medicală româncă în Italia. Au murit și ea și câinele său

Trupul neînsuflețit al unei femei românce, Simona Zodila, în vârstă de 46 de ani a fost recuperat în seara zilei de joi, 23 mai, la Castiglione d’Intelvi, în provincia Como, dintr-o râpă în care victima a căzut de la aproximativ 80-100 de metri. Și-a pierdut viața și câinele femeii, pe care în cădere l-a tras după ea, a transmis publicația italiana ilgiorno.it.

Conaționala noastră ieșise la plimbare împreună cu mătușa sa, la o altitudine de aproximativ 600 de metri, în zona Monte Gireglio. O zonă care prezintă pajiști și păduri, dar și pante abrupte și periculoase.

În timp ce se întorceau spre casă, s-au abătut de la cărarea principală și într-un punct periculos, unde solul era deosebit de umed și alunecos din cauza ploilor căzute în ultimele zile, femeia de 46 de ani a alunecat și a căzut pe o distanță de aproximativ 100 de metri, de-a lungul unei pante abrupte. Când pompierii au ajuns la ea cu ajutorul elicopterului, femeia era deja moartă. (Video)

Operațiunea de recuperare a corpului a avut loc cu ajutorul intervenției elicopterului 118 AREU – Compania regională de urgență – decolat de la Como. Conform celor relatate de presa italiană intervenția s-a încheiat în jur de miezul nopții.

Femeia româncă decedată lucra ca asistentă medicală și era rezidentă împreună cu familia la Castiglione d’Intelvi.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri