Tragedie pentru o româncă plecată la muncă în străinătate. Fiul ei de 18 ani s-a sinucis, acasă în România

Un tânăr de 18 ani din Cugir a fost găsit spânzurat în această dimineață, în incinta stadionului Parc din oraș. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii. Acesta a agățat o sfoară de o bară de fier și apoi și-a înfășurat-o în jurul gâtului. Băiatul a fost descoperit de un localnic, care a alertat autoritățile a transmis astăzi publicația Alba 24.

Tânărul se numea George Căldăraș. Foștii colegi și profesori, dar și prietenii lui sunt șocați de vestea dispariției acestui băiat cu ”suflet bun”.

IPJ Alba a transmis pentru presă: ”Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat în această dimineață în zona stadionului. Nu sunt suspiciuni, pe cadavru nefiind identificate urme de violență. Cercetările sunt continuate”.

George Căldăraș și a fost crescut de bunica sa, mama fiind plecată la muncă în Germania. Tânărul a fost elev al Colegiului David Prodan din Cugir, absolvind în anul școlar trecut. Potrivit unor surse din anturajul său, George ar mai fi avut o tentativă de suicid, în clasa a XI-a. Atunci a primit consiliere psihiatrică la un spital din Cluj, unde a fost vizitat de colegi și chiar de o parte dintre profesorii săi. Aceștia spun că era un băiat ”cu suflet bun”, mereu săritor și prietenos.

Când s-a întors de la Cluj Napoca, părea că își revenise și că viața lui intrase pe un făgaș normal. N-a fost însă așa. Nu a reușit să obțină rezultate de trecere la prima sesiune a Bacalaureatului și nu s-a prezentat la cea de-a doua. A fost sunat de unul dintre profesorii săi căruia i-a spus că vrea să plece în Germania. La școală, avea note medii, spre mici însă era un băiat foarte inteligent, implicat în mai multe activități școlare, fiind îndrăgostit de teatru și chiar făcea parte din trupa liceului.
George Căldăraș a recurs la acest gest în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Pe contul său de facebook au început să curgă mesajele colegilor și ale prietenilor săi. Prea repede ai plecat dintre noi, George!

”Mereu ai fost un coleg linistit, bun, zambitor si care sarea mereu in ajutor.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Condoleante familiei! ” i-a scris o prietenă.

”Dumnezeu sa te ierte suflet bun mult prea devreme ai plecat de langa noi…”,  sună un alt mesaj. 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri