Tragedie pentru un român de 20 de ani în Germania. A vrut o seară de relaxare și a murit

 Dani S., un tânăr român de 20 de ani, a murit în noaptea de luni spre marți, 7 august, înecat în lacul Kiessee de lângă localitatea Birkwitz, landul Saxonia. Scafandrii echipajelor de urgență i-au găsit corpul după 15 ore de la tragedie a relatat publicația Ziarul Românesc care citează presa germană.

Românul s-a dus luni cu doi prieteni la lacul Kiessee pentru a-și petrece seara în aer liber. În jurul orei 21.30, prietenii săi – de 21 și 29 de ani – au cerut ajutor oamenilor aflați la mal după ce Dani a intrat în apă și nu a mai ieșit.

Prietenii românului, cu care lucra împreună în orașul Dresda și împărțea același apartament, povestesc că acesta a înotat circa 15-20 de metri când dintr-odată a început să-și miște necontrolat mâinile și a dispărut în apă.

”Dani știa să înoate, dar nu foarte bine”, a spus în lacrimi Marius G., văr de-al victimei, originar din Vișeul de Sus. ”Nu știm ce s-a întâmplat, este atât de trist”, a adăugat tânărul de 24 de ani.

La operațiunile de căutare au participat pompierii din localitățile Pirna, Copitz și Graupa cu mai multe bărci din cauciuc și s-a utilizat chiar și un sonar pentru găsirea trupului tânărului. Dani S. venise în Germania în urmă cu o lună și lucra la Dresda.

 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri