Tragedie uriașă astăzi în România. O mamă și cei patru copii ai săi au fost luați de ape

O femeie și 4 copii au fost surprinși de o viitură în localitatea Sângeru din Județul Prahova, vineri, 31 mai 2019, a transmis Agerpres. Si casa familiei a fost luată de ape. Femeia a fost salvată de un cetățean aflat în zonă, iar copiii sunt căutați de către echipajele de pompieri. Din păcate sunt șanse mici ca cei patru copii să mai potă fi găsiți în viață.

 Cei mici au vârste cuprinse între 9 luni și 6 ani. 30 de pompieri militari fac eforturi susținute pentru a-i salva pe micuți.

Unul dintre cei patru copii luaţi de viitură a fost găsit la un kilometru distanţă de casă, vineri seară în jurul orei 19.00. Este vorba de o fetiţă de trei ani căreia i s-au făcut imediat manevre de resuscitare, dar fără succes, fiind declarat decesul, informează ISU Prahova. Ceilalţi trei copii sunt în continuare căutaţi, însă şansele ca ei să fie găsiţi în viaţă sunt minime.

Pentru căutarea micuților au fost constituite trei echipaje de căutări pe ambele maluri ale Cricovului Sărat.

Vă reamintim că hidrologii au emis, vineri, o avertizare Cod galben de inundaţii şi depăşiri ale Cotelor de apărare, valabilă până în după-amiaza zilei de duminică, în bazine hidrografice din Muntenia, Moldova, Transilvania, Banat, Crişana, Oltenia şi Dobrogea. PResa ocală a publicat imagini emotionante cu incercarea de salvare a fetitei de 3 ani. Vezi mai jos:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri