Tragedie uriașă la o nuntă azi noapte. Româncă de 18 ani moartă și prietena ei de 19 ani rănită grav

O clipă de neatenţie, lipsa experienţei la volan şi excesul de zel au fost pentru Florentina Stoica, o tânără de 18 ani, combinaţia mortală. Tânăra a fost victima unui accident rutier produs pe DC 102 I, sâmbătă noapte, 19 august, în timp ce se întorcea de la furatul miresei, a relatat Adevarul .  Ultima fotografie postată pe Facebook de Florentina este un selfie în care apare şi prietena ei, rănită în acelaşi accident, cu câteva ore înainte de cumplita tragedie.

Florentina şi prietena ei, în vârsta de 19 ani, se aflau într-un convoi de maşini care venea de la discoteca din Smârdan, unde petrecuseră câteva minute cu mireasa furată de la nuntă.

La ieşire din satul Smârdan, imediat ce drumul asfaltat s-a terminat, tânăra a apăsat pedala de acceleraţie prea tare, cu gândul să nu rămână în urma convoiului.

Şoferiţa a pierdut controlul maşinii, a lovit un plop de pe marginea drumului şi s-a răsturnat cu maşina de câteva ori pe un drumul de piatră. Impactul a fost foarte puternic, iar rănile suferite i-au curmat viata.

Cealaltă tânără care o însoţea s-a ales cu fractură deschisă la picior, fiind scoasă din maşină de un nuntaş. ”Am vorbit cu ea înainte de a pleca la nuntă. Florentina era foarte bucuroasă pentru că tocmai îşi luase permisul de conducere cu două luni în urmă”, a spus un cunoscut.

Poliţia şi un procuror criminalist urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Ultima fotografie postată pe Facebook de Florentina este un selfie în care apare şi prietena ei, rănită în accident, cu câteva ore înainte de cumplita tragedie. Sub imaginea cu chipurile senine ale domnişoarelor, este o fotografie însoţită de mesajul: ”Paradisul pe pământ nu trebuie gasit, el trebuie creat.”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,109FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri