Home Noutăți Tragedie uriașă. Șapte motociclişti au murit şi alţi 3 au fost răniţi...

Tragedie uriașă. Șapte motociclişti au murit şi alţi 3 au fost răniţi după ce s-au ciocnit cu o camionetă

Un grup de motociclişti, foşti puşcaşi marini, au intrat în coliziune cu o camionetă pe un drum provincial din statul New Hampshire, Noua Anglie, SUA. Şapte dintre ei au murit, trei fiind răniţi. Aceştia făceau parte dintr-un club de motociclişti format din veterani şi partenerii lor.

La momentul sosirii echipelor de intervenţie, camioneta ce transporta o remorcă-platformă era în flăcări. Potrivit poliţiei din New Hampshire, o camionetă Dodge 2500 din 2016 s-a ciocnit vineri, la ora locală 6:30 p.m., cu un grup de motociclişti pe o autostradă din Randolph, la jumătate de kilometru de pensiunea unde erau cazaţi, potrivit New York Post.

Martorii descriu scene „devastatoare”, trecătorii încercând să acorde ajutor motocicliştilor căzuţi. În afară de cei şapte care au murit, ar mai fi doi răniţi care au fost transportaţi la spital, un al treilea fiind preluat cu un elicopter relatează The Guardian.

Motoclicliştii erau membri ai clubului Marine JarHeads MC, o comunitate extrem de unită.

Unul dintre martori, un şofer aflat în trafic, la mică distanţă de locul accidentului, povesteşte că a văzut camioneta în flăcări pe marginea drumului şi şase motociclete.

„Oamenii zăceau pe iarbă. Erau oameni care le puneau bandaje, ca să fie siguri că nu se mişcă”, spune el.

Proprietarului pensiunii unde erau cazaţi cea mai mare parte a motocicliştilor a povestit că a mers împreună cu un doctor, de asemenea oaspetele său, pentru a acorda ajutor la faţa locului. Mai mulţi oameni au sărit în ajutor, dar unii motociclişti erau deja morţi.

Charlie St Clair, directorul executiv al Asociaţiei Laconia Motorcycle Week, gazda unuia dintre cele mai importante raliuri din stat, a spus că nu-şi aminteşte să fi avut loc un accident de asemenea dimensiuni care să implice motociclişti: „Este tragic. Oamenii aştia ieşiseră să facă o plimbare pentru a se bucura de o zi frumoasă, şi nu prea am avut parte de ele în ultima vreme. Şi se întâmplă aşa ceva, n-are niciun sens.

Exit mobile version