Traian a fost găsit fără suflare în casă, în Italia. Mama băiatului cere anchetă, vrea să știe de ce i-a murit băiatul

Autorităţile din Italia au deschis o anchetă, după ce Traian Calancea, student la Facultatea de Economie din Trento, a fost găsit mort în apartament, în urmă cu o săptămână. Tânărul de 24 de ani a sfârșit fulgerător din cauza unei hemoragii cerebrale, transmite Observator care citeaza presa Italiana.

O hemoragie cerebrală l-a ucis pe Traian Calancea, studentul moldovean în vârstă de 24 de ani găsit mort în casă de mama lui Svetlana Roșca, miercurea trecută, pe 20 octombrie. Potrivit publicației Il Giorno, femeia a depus o plângere pentru a afla de ce a murit băiatul ei, iar procurorii au deschis un doar pentru omor din culpă.

Mama tânărului student vrea să știe adevărul despre moartea fiului ei

Mama fiului vrea sa știe dacă moartea fiului său are legatura cu faptul că acesta isi facuse prima doză de vaccin cu 10 zile înainte dar acest lucru este destul de puținprobabil. În momentul de față, scrie Corriere del Veneto, este dificilă stabilirea acestei corelații, urmând a fi efectuare investigații ulterioare, pentru a stabili dacă moartea lui Traian este o consecință a serului sau nu. Tânărul a primit prima doză de Pfizer pe 10 octombrie, cu zece zile înainte de deces.

Ancheta deschisă pentru a face lumină asupra morții subite a studentului moldovean va dura cel puțin câteva săptămâni. “Hemoragiile cerebrale pot fi cauzate și de aceste substanțe care produc proteinele Spike, dar acum trebuie să așteptăm investigațiile”, a declarat Renate Holzeisen, care o reprezintă pe mama băiatului.

Apărătoarea femeii a mai spus că este “scandalos faptul că mama băiatului a fost nevoită să meargă la un avocat, pentru ca fiului ei să-i fie efectuată autopsia”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,136FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri