Tramvaie blocate în Botoșani după un accident cu două victime

Două persoane au ajuns la spital şi două mașini au fost avariate, miercuri 12 februarie, din cauza neatenției unui șofer, în Botoșani.  Accidentul a avut loc în zona Gării, la ieșirea dintr-o spălătorie de lângă centrul comercial Pars, transmite Monitorul de Botoșani.

Unul dintre șoferi, de 51 de ani, ieșea de pe strada secundară și a pătruns în Calea Națională fără a acorda prioritate unei alte mașini, conduse de un bărbat de 74 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului, iniţial nu au fost anunţate victime, însă ambele mașini au fost avariate. Polițiștii au ajuns la fața locului, iar ulterior o femeie şi un bărbat, aflaţi în maşinile implicate, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au resimţit dureri în urma impactului cu interiorul autoturismelor. „Cei doi pacienţi au ajuns la spital conştienţi, stabili, cu câteva contuzii”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Pentru scurt timp, circulația tramvaielor a fost blocată, în condițiile în care una dintre mașini a fost proiectată pe calea de rulare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri