Trei românce au încasat ilegal 20.000 de euro în Italia de la stat. Cum au înșelat autoritățile

Trei românce din Italia au fost depistate de carabinieri că încasau venitul de cetățenie, deși situația lor nu indica faptul că acestea ar avea nevoie de acest ajutor. În plus, cele trei erau rude și dețineau trei autoturisme și două camionete, scrie ilgiornaledichieti.it

Carabinierii din Miglianico au identificat și raportat la Procuratura din Chieti trei tinere românce care primeau ilegal venitul de cetățenie.

Investigațiile efectuate în colaborare cu unitatea de carabinieri din Chieti au stabilit că cele trei femei, două dintre ele având antecedente penale, fac parte din aceeași familie și locuiesc în aceeași clădire.

În plus, familia acestora este alcătuită din 11 persoane, inclusiv copii, soți și însoțitori care se ocupă de colectarea fierului vechi.

Dețineau 3 autoturisme și 2 camionete

Pentru a obține venitul de cetățenie, acestea au completat documentele necesare, cu date false privind reședința exactă și componența familiei din care fac parte.

De asemenea, cele trei tinere românce au omis să declare că dețin 3 autoturisme și 2 camionete.

Astfel, acestea au ajuns să încaseze ilegal venitul de cetățenie timp de mai bine de un an.

În total, acestea ar fi încasat ilegal peste 20.000 de la statul italian, bani pe care vor trebui acum să îi restituie.

Investigațiile carabinierilor din Miglianico continuă pentru a se stabili dacă cele trei au beneficiat ilegal și de alte subvenții.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri