Trei români ucişi de caniculă în Italia. A fost cel mai calduros weekend în Europa

Valul de caniculă a atins astăzi apogeul! Trei români au fost ucişi de aerul fierbinte, în Italia a transmis Observator care citeaza presa italiană.  Iar un al patrulea conaţional este în comă. Printre victime se află şi o româncă a cărei zi de naştere era astăzi. Străzile sunt ca un cuptor. Ministerul de Externe de la Bucureşti a emis atenţionări de călătorie pentru românii aflaţi în vacanţă. În Franţa, de exemplu, niciodată în istorie termometrele nu au mai măsurat 45 de grade la umbră!

Italia a fost a treia zi consecutivă sub atenţionare de cod roşu. Temperaturile au ajuns cu uşurinţă la 43 de grade Celsius în câteva oraşe, inclusiv la Roma.

Trei români au fost răpuşi de caniculă în Italia

Larisa Axinia, corespondentul Observator la Milano, declara  că “simţi, efectiv, că nu ai aer. Nici noaptea nu se poate dormi. Este extrem de cald. Transpiri stând pe loc“.

Vineri 27 iunie, autorităţile din peninsulă au anunţat că un român care avea probleme cardiace a fost răpus de caniculă.

Un şofer român a murit în timp ce dormea în camionul său, parcat în Treviso. L-ar fi doborât căldura, scrie presa italiană. Iar o româncă ce lucra ca îngrijitoare a murit chiar de ziua ei. Avea 63 de ani şi a făcut infarct, scrie presa italiană. Vezi aici detalii.

Un alt român  este în comă, după ce a stat ore bune în soare, pe un şantier de construcţii din Italia.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri