Trei tinere românce grav rănite, în această dimineață, în Italia

Un grav  accident de mașină a avut loc în zorii zilei de 1 noiembrie, după noaptea de Halloween, la Marina di Città S.Angelo, în provincia Pescara (Abruzzo) în urma căruia trei tinere de naționalitate română au fost grav rănite și transportate de urgență la spital a relatat rete8.it

Accidentul a avut loc la ora 5:00, în Via Matrino, pe șoseaua SS 16 din Marina di Città S. Angelo, unde un Opel Zafira în care se aflau trei tinere românce și o femeie de origine rusă s-a tamponat cu un automobil Smart condus de un tânăr italian din Pescara.

Din primele reconstituiri ale poliției rutiere, se pare că tânărul a adormit la volan și impactul cu Opelul care circula din direcția opusă nu a mai putut fi evitat. Femeia de origine rusă care se afla la volanul automobilului Opel Zafira a scăpat nevătămată dar cele trei pasagere românce au fost trasportate la secția de urgențe a spitalului din Pescara. Toate fetele lucrează la clubul „Angelo Azzurro” din Roseto, unde se sărbătorise noaptea de Halloween.

Bărbatul italian de la volanul mașinii care a provocat accidentul a suferit răni ușoare, mai informează rete8.it.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri