Home Uncategorized Trei tineri morți într-un cumplit accident petrecutr azi noapte în Botoșani

Trei tineri morți într-un cumplit accident petrecutr azi noapte în Botoșani

Tragedie cumplită, noaptea trecută, duminica spre luni, 18 octombrie în Botoșani. Trei tineri de 28, 24 și 22 de ani au murit pe loc, după ce s-au răsturnat cu mașina pe un câmp, la Ripiceni. Un al patrulea băiat, în vârstă de 24 ani, a fost transportat la spital cu fractură de antebraț.

Trei tineri de 28, 24 și 22 de ani au fost găsiți morți pe un câmp din Ripiceni, județul Botoșani, acolo unde mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un camp, într-un lan de porumb.

Cei trei tineri decedați au fost găsiți în afara mașinii, în timp ce un al patrulea băiat a fost găsit în viață, în autoturism. Tânărul de 24 de ani a fost transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu fractură de antebraț.La locul accidentului au ajuns și două echipaje medicale ale SAJ, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cei trei, fiind nevoiți să declare decesul.

Presa locală scrie că tragedia s-ar fi produs după ce șoferul mașinii ar fi încercat să evite impactul cu o altă mașină, pe contrasens. Tânărul a tras brusc de volan, iar mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Potrivit monitorulbt.ro, cei trei tineri decedați ar fi fost aruncați din mașină pe o rază de 50 de metri.

Ce spune IPJ Botoșani

“Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că un tânăr de 28 de ani, care se deplasa pe Drumul Național DN 24 C, înspre localitatea Manoleasa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat de mai multe în afara părții carosabile.

Exit mobile version