Home Noutăți Trei tiruri s-au ciocnit astăzi între Arad și Oradea, pe DN79

Trei tiruri s-au ciocnit astăzi între Arad și Oradea, pe DN79

 Traficul rutier este blocat,  între Arad şi Oradea, pe DN 79, în zona localităţii Şimand, întrucât trei TIR-uri care circulau în aceeaşi direcţie s-au ciocnit, pentru că unul dintre şoferi nu a observat mai multe autovehicule oprite din cauza unor lucrări de întreţinere a drumului a transmis astăzi, 9 august, Observator.tv.

 

În urma accidentului, soldat cu un rănit, s-au format coloane de maşini pe aproximativ patru kilometri în ambele sensuri de circulaţie.Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Şimand spre municipiul Arad, pe DN 79, martorii afirmând că şoferul unui TIR cu platformă de transport automobile, care era goală, nu a frânat la timp pentru a opri la o coloană de maşini.

 

Conform relatărilor martorilor, pe marginea drumului au loc lucrări de întreţinere a spaţiului verde, fiind folosit un utilaj pentru tăiat vegetaţia, care se deplasa foarte încet. Din această cauză, traficul a fost oprit pentru scurt timp, formându-se o coloană de câteva autoturisme şi două TIR-uri.

 

Martorii spun că trailerul, care circula în aceeaşi direcţie, a intrat violent în ultimul automarfar din coloană, care a fost împins şi a lovit TIR-ul din faţa sa.

Şoferul care nu ar fi fost atent şi a povocat accidentul a fost rănit, fiind preluat de o ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean Arad.

 

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, iar în prezent traficul este complet blocat între Arad şi Oradea, unde s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ patru kilometri pe fiecare sens de mers.

 

Poliţiştii estimează că traficul va fi reluat pe o bandă, pentru a se circula alternativ în ambele sensuri, în jurul orei 11.00.

 

Exit mobile version