Home Români de pretutindeni Un bărbat a murit, după ce două TIR-uri au lovit intenționat o...

Un bărbat a murit, după ce două TIR-uri au lovit intenționat o camionetă pentru a îl pedepsi pe șofer după o ceartă în trafic

Un bărbat de 60 de ani a murit nevinovat, după ce autoutilitara în care se afla ca pasager a fost strivită de două tiruri. Cei de la volanul mastodonților au vrut să îi dea o lecție șoferului prins la mijloc. În timp ce victima se stingea în brațele medicilor, cei trei șoferi continuau scandalul. Un poliţist a avut nevoie de îngrijiri după ce a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen.

O luptă a orgoliilor i-a fost fatală unui bărbat de 60 de ani din Alexandria. Bărbatul, pasager într-o autoutilitară, a murit strivit după ce mașina a fost prinsă ca într-o menghină, între cele două TIR-uri. Spiritele s-ar fi încins după o ceartă pe stația de emisie-recepție.

Șofer autoutilitară: I-am zis, lasă-mă să mă bag, mergeam cu 90 km/h și a început să mă înjure.
Reporter: Cine v-a înjurat?
Șofer autoutilitară: Colegul din spate.
Reporter: Pe stație?
Șofer autoutilitară: Pe stație, da! Colegul lui a frânat brusc, eu am tras de volan să nu-l iau. Te răstorn, așa mi-a zis prin stație, te răstorn!

Scene absurde după accidentul mortal din Teleorman

Conflictul dintre şoferi nu s-a limitat la frecvențele radio, ci a continuat chiar de față cu polițiștii și medicii. Deşi un om abia murise, scenele au devenit absurde: În încercarea de a-i separa pe cei trei, un polițist a fost lovit și gazat cu propriul spray lacrimogen.

Bărbat nevinovat mort, polițist gazat cu propriul spray la nervi

Gelu Dragomir, ISU Teleorman: În urma accidentului a rezultat o victimă inconștientă, care a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată la spital.

Inima bărbatului de 60 de ani, pasager în autoutilitară, a cedat, însă, pe drum. Poliţiştii trebuie să stabilească acum vinovaţii.

Iulian Orbeşteanu, Poliția Teleorman: În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție legală prin parchet.

Cei trei șoferi nu au fost răniți în urma accidentului.

Exit mobile version