Un bărbat de 45 de ani a murit carbonizat azi noapte, în Botoșani

Un bărbat de 45 de ani din localitatea Ivancăuţi, judeţul Botoşani, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, carbonizat în propria locuinţă, pompierii urmând să stabilească cauzele care au provocat incendiul în care bărbatul şi-a pierdut viaţa – transmite  Mediafax.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, un incediu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Ivancăuţi, într-o locuinţă. Proprietarul casei, un bărbat de 45 de ani nu a reuşit să iasă la timp din imobilul cuprins de flăcări şi a fost găsit carbonizat de echipajele pompierilor care au intervenit pentru stingerea incendiului.

 “În seara zilei de 3 ianuarie, dispeceratul integrat ISU-SAJ Botoşani a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de pe raza satului Ivancăuţi, comuna Păltiniş. La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Dărăbani, cu o autospecială cu apa şi spumă, SVSU Dărăbani, cu o autospecială cu apa şi spumă, voluntari din comună şi un echipaj al SJA Dărăbani.

La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului, ardeau bunurile dintr-o încăpere şi o parte din acoperişul casei, cu posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă. Întrucât au existat informaţii ca proprietarul, în vârstă de 45 de ani, nu a reuşit să iasă din locuinţă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit carbonizat în interiorul casei. Se lucrează la stingerea ultimelor focare şi îndepărtarea efectelor negative” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu. În acest caz a fost declanşată o anchetă, urmând să se stabilească cauzele care au dus la izbucnirea incendiului şi la decesul bărbatului de 45 de ani.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,098FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri