Un barbat de 54 de ani, suspect de Covid19 s-a sinucis în Spitalul Judeţean din Botoșani

Un bărbat, suspect de COVID-19, s-a spânzurat, marţi, în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani, informează Mediafax.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din judeţul Suceava, se afla la părinţii lui din Botoşani. Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, fiind suspect de COVID-19. El a fost găsit, marţi, spânzurat în baia salonului în care era internat.

„În acest moment se fac cercetări într-un dosar penal pe ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul precum şi cauza morţii în urma necropsiei”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Neniscu.

Bărbatul, de 54 de ani, din judeţ, se afla singur într-un salon, aşa cum prevede legislaţia pentru pacienţii suspecţi de covid19. Potrivit cadrelor medicale, acesta era depresiv din cauza mai multor probleme financiare, de curând pierzându-şi şi locul de muncă, iar internarea în spital, cu suspiciune de covid, i-a accentuat şi mai mult starea.

Spre seară, acesta a intrat în baia salonului, a improvizat un ştreang pe care l-a legat de caloriferul din baie şi şi-a lăsat greutatea corpului să ducă la îndeplinire planul macabru. A fost descoperit de cadrele medicale prea târziu, acesta nemaiputând fi resuscitat.

Cazul a fost prelua de Poliţia Botoşani, fiind solicitată şi efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri