Un bărbat din Botoșani și-a ucis fratele geamăn, după ce a băut diluant

Un bărbat din județul Botoșani și-a înjunghiat mortal fratele geamăn, chiar în casa părintească, din comuna Unteni, transmite Pro TV.

Cei doi s-au luat la ceartă, dintr-un motiv necunoscut încă procurorilor. Vecinii șocați de cele întâmplate au sunat la 112. Agresorul a fost transportat Spitalul de Urgență din județ pentru investigații amănunțite. Crima s-a produsul în jurul amiezii, după ce agresorul ar fi băut din greşeală dintr-o sticlă de diluant, spun vecinii celor doi bărbaţi. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului, dar omul a refuzat transportul la spital şi atunci ar fi început ceartă între cei doi fraţi. Într-un acces de furie, agresorul l-a lovit pe celălalt cu un obiect ascuţit.

Bărbat: „A fost o ambulanţă, dar el a refuzat plecarea. După aia a venit la mine şi mi-a spus să merg cu el să îmi arate ceva special. Erau vreo trei oameni aici şi s-au dus, că eu nu pot să mă uit la morţi. Am sunat la şeful de post, dar mi-a spus să sun la 112, poate mai trăieşte”.

La faţa locului a ajuns în scurt timp poliţia şi un echipaj SMURD cu medic care a declarat decesul victimei.

Dănuț Panaitescu, medic SMURD: „La locul intervenţiei am găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei agresiuni. Prezenţa multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervicală anterioară şi latero-cervicala dreapta. Din păcate, nu am putut decât să declarăm decesul victimei”.

Vecinii celor doi spun că erau oameni muncitori şi liniştiţi, care îşi îngrijeau mama de 80 de ani.

Vecin: „Toată viaţa s-au înţeles bine. Au fost la magazin împreună şi au făcut cumpărături”.

Reporter: „Erau căsătoriţi?”
Vecin: „Nu, nu. Nici unul, nici altul”.
Reporter: „Trăiau în casa părintească?”
Vecin: „Da. Stăteau cu părinţii aici. Nu au mai plecat nicăieri. Necăjiţi, vai de capul lor! Dar se împăcau foarte bine”.

Rudă: „Erau băieţi buni, se înţelegeau bine. Fraţi gemeni”.
Reporter: „Dar se mai certau câteodată?”
Rudă: „Nu. Mama lor e bolnavă şi ei făceau toată treaba pe lângă casă. Nu ştiu ce s-a întâmplat între ei”.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi dus la Spitalul de Urgenţă din Botoşani, urmând să fie internat la Secţia de Psihiatrie a spitalului.

Sursa: Monitorul de Botoșani, Pro TV

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri