Un bărbat şi o femeie morţi, sub TIR-ul unui şofer român care dormea în cabină, în Italia

Un bărbat şi o femeie au murit sub TIR-ul unui şofer român care dormea în cabină, în Italia joia trecută, 16 ianuarie.  Camionul era oprit în zona de refugiu de pe autostradă şi şoferul s-a îngrozit când a coborât să vadă ce e cu zgomotul care l-a trezit.

Un şofer român de TIR dormea în cabina camionului, în zona de odihnă de pe marginea autostrăzii A1, în apropiere de Lodi, când deodată a auzit un zgomot puternic venind din spatele camionului. Așa că a ieșit și și-a dat seama imediat de tragedia care tocmai s-a întâmplat: o mașină intrase cu viteză maximă sub camion.

Şoferul român, în vârstă de 33 de ani, este singurul supraviețuitor și martor al accidentului care a avut loc joi, la ora 13:00, pe A1 Milano-Napoli, pe tronsonul dintre Casalpusterlengo și Lodi, scrie it.blastingnews.com.

Din păcate, nu a fost nimic de făcut pentru cele două persoane care se aflau la bordul autoturismului: șoferul, ZG, un bărbat în vârstă de 76 de ani, care locuia în provincia Roma, și fata care se afla în mașină lângă el, pe scaunul din față, RP, 24 de ani, de origine indoneziană, nora şoferului.

Șoferul camionului, care transporta mâncare, a solicitat imediat ajutor. A fost nevoie de cel puțin două ore pentru ca pompierii să scoată cadavrele celor doi oameni din autoturism, care, se pare, au murit instantaneu la impact. Şoferul român le-a spus poliţiştilor că nu va uita niciodată zgomotul şi modul cum a simţit impactul. Anchetatorii au descoperit că nu a existat nicio urmă de fârnare a autoturismului. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa din Italia:

blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri