Un botoşănean a chemat salvarea de frica lui Dumnezeu. Bărbatul încălcase un jurământ făcut la Biserică

Un botoşănean a chemat Ambulanţa de frica lui Dumnezeu. Acesta a făcut un jurământ la Biserică prin case lega că nu mai pune băutură în gură. Din greşeală, a înghiţit o cantitate mică de ţuică. S-a panicat atât de tare şi pe fondul unei dureri de măsele încât a chemat de urgenţă Ambulanţa pentru a-l salva de la moarte, fiindcă a încălcat jurământul a transmis joi, 7 noiembrie Adevarul.ro.

Incidentul neobişnuit a avut loc la începutul săptămânii. Un botoşănean de la ţară de 57 de ani a chemat ambulanţa pentru a-l salva de la bătaia lui Dumnezeu. Săteanul încălcase un jurământ făcut divinităţii şi credea că-i sunase ceasul.

Jurământ făcut la Biserică, călcat din cauza unei măsele

Aşa cum se mai practică prin satele judeţului Botoşani, bărbatul a făcut în urmă cu două luni, un jurământ la Biserică, în faţa preotului că nu mai pune alcool în gură. Şi asta fiindcă săteanul avea patima beţiei. În acest weekend, o măsea a început să-l doară. Pentru a calma durerile, bărbatul a apelat la un leac băbesc. 

A luat o gură de rachiu şi a ţinut băutura la măsea. După ce a simţit că-l mai lasă durerea a înghiţit rachiul. A doua zi, durerile de măsea au devenit aproape insuportabile. Săteanul şi-a dat atunci seama că a încălcat jurământul şi a crezut că este pedeapsa divină. A sunat terifiat la 112 şi a cerut o ambulanţă. Abia la spital le-a spus medicilor că este pe moarte fiindcă a încălcat jurământul faţă de Dumnezeu. După ce i-au administrat antibiotice pentru măsea, medicii l-au trimis să rezolve problema la preot. 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri