Un botoșănean a murit în Italia, în urma unui tragic accident rutier

Un pensionar italian a fost denunțat de carabinieri pentru omor rutier, după ce a accidentat mortal un bărbat în cursul zilei de luni, 30 decembrie 2019 transmite publicația locală Corriere della Calabria. Victima este un bărbat din Botoșani.

Mircea Hrom, în vârstă de 59 de ani, era originar din Botoșani, dar lucra în Italia la o stână de oi din Santa Caterina allo Jonio, provincia Catanzaro (Sicilia). În după-amiaza zilei de luni, acesta se deplasa pe jos de-a lungul Străzii Statale 106 din Catanzaro și se afla în dreptul kilometrului 147 când a fost lovit de o mașină condusă de un cetățean italian în vârstă de 69 de ani.

În urma impactului cu mașina, trupul a fost aruncat la circa 20 de metri în afara carosabilului. Șoferul a oprit mașina, a coborît, dar nu a reușit să găsească victima din cauza întunericului și a plecat. Trupul românului a fost lăsat astfel să zacă pe câmp până dimineață, pe 31 decembrie, când șoferul s-a întors, împreună cu poliția, pe care, între timp, a alertat-o.

Mașina implicată în tragicul accident a fost pusă sub sechestru, în timp ce Procuratura din Catanzaro a dat ordin să fie executată autopsia asupra trupului neînsuflețit al românului nostru. Între timp, pensionarul italian a fost denunțat de carabinieri pentru „omor rutier”, infracțiune introdusă în Codul Penal din Italia din anul 2016.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri