Un copil român de 11 ani mort pentru că a vrut să hrănească găinile

Un  băiat de 11 ani din comuna Pietrari, județul Dâmbovița a avut parte de un sfârșit de-a dreptul tragic în urma unui accident extrem de ciudat. Puştiul a vrut să îşi ajute mama să hrănească păsările din ograda, dar a murit electrocutat, în momentul în care a vrut să aprindă lumina în coteţul găinilor. Toate eforturile salvatorilor de la ambulanţă au fost în zadar a relatat astăzi Pro TV. 

Supravegheat de mama lui, puştiul de 11 ani a intrat în cotețul găinilor să le dea de mâncare. Copilul a vrut a aprindă lumina. Dar s-a prăbuşit la pământ, când a atins întrerupătorul, legat se pare la o instalaţie electrică improvizată.

 

Un vecin a declarat pentru postul de televiziune Pro TV “S-a electrocutat, s-a făcut atingere, a avut scară de lemn, grilajul l-a încercuit.”

Cu toate eforturile medicilor chemaţi în ajutor, băiatul nu a mai putut fi salvat. Familia este lovită de necaz  pentru a două oară, în mai puţin de un an. Tatăl puştiului s-a stins toamna trecută, doborât de o boală nemiloasă.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă. După ce au făcut autopsia, medicii legişti au stabilit că decesul băiatului a survenit în urmă electrocutării.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri