Un italian de 51 de ani a împușcat câinii unei familii de români și a pus pozele pe facebook

S-a  întâmplat în cursul dimineții de 16 noiembrie, 2016, în comuna Olevano Romano din provincia Roma, unde doi câini aparținând, un ciobănesc german și un metis, aparținând unei familii de români, au fost executați de un bărbat italian în vârstă de 51 de ani, în semn de răzbunare pe familia respectivă care locuiește în vecini.

Se pare că certurile între familia de români, care gestionează o școală de echitație în acea zonă, și bărbatul italian, durează de mult timp, însă ieri dimineață ura bărbatului italian a atins culmile ororii, acesta apropiindu-se de cei doi câini ai vecinilor săi și omorându-i pe loc, folosind o pușcă de vânătoare din colecția proprie. În plus, acesta a mai distrus și contorul electric al casei unde locuiește familia de români, din motive nespecificate încă de autorități.

Cei doi români, soț și soție, au găsit câinii morți într-o baltă de sânge în jurul orei 11:30 de ieri, 16 noiembrie, și au chemat imediat carabinierii, dar nu înainte de a fotografia câinii uciși și a publica pe Facebook imaginile, acuzând fapta de nedescris a vecinului lor italian. Ceea ce a urmat după publicarea acestor imagini, care între timp au devenit virale pe rețelele de socializare, se poate numi o adevărată revoltă, în special în rândul iubitorilor de animale italieni, și nu numai, care au cerut familiei să denunțe criminalul și au promis un adevărat protest împotriva violenței asupra animalelor, pornind de la acest caz.

Între timp, ajunși la locul crimei, carabinierii au percheziționat casa criminalului unde au găsit nu mai puțin de 7 puști de vânătoare, toate cu permis de port-armă, dar niciuna ținute în mod corespunzător, cum prevede legea, bărbatul fiind arestat pe loc pentru crimă de animale și pentru provocare de daune materiale.

Prin lege, oricine asistă la un caz de violență asupra animalelor are posibilitatea de a denunța astfel de cazuri, chiar și în mod anonim, la oricare organ de poliție italian, asta incluzând și Carabinieri, Polizia di Stato, Guardia di Finanza, Corpo Forestale, Vigili Urbani, de aceea, rugăm toți cititorii noștri să nu stea indiferenți la astfel de cazuri fiindcă persoanele cu un comportament violent asupra animalelor au un comportament violent și asupra oamenilor. Sau, pe românește, azi un câine, mâine un om.

De asemena, puteți apela și la serviciile organizației LAV (Lega Antivivisezione), la numărul 06 4461325 pentru a primi consultanță gratis, în limba italiană, despre cum puteți denunța astfel de cazuri.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri