Un musulman din Germania și-a ucis fiica de 19 ani pentru că a furat prezervative

Daily Mail a prezentat un caz teribil petrecut în Germania unde un bărbat de origine musulmană și-a omorât fiica prin sugrumare deoarece aceasta a fost surprinsă de poliție când încerca să fure prezervative pentru a putea face dragoste cu iubitul ei. Tânăra, pe nume Lareeb Khan, avea doar 19 ani și era angajată ca și tehnician dentar.

Mai mult după ce și-a omorât fiica cu sânge rece deoarece refuza să aibă o căsătorie aranjată și să urmeze sfaturile părinților cu privire la iubitul ales, Asadullah Khan ajutat de soția sa au recurs la un gest oribil. Au urcat trupul neînsuflețit într-o mașină și l-au transportat într-un loc izolat din orașul în care locuiesc, Darmstadt unde l-au abandonat.

Bărbatul și soția sa au fost arestați iar monstrul în vârstă de 51 de ani susține că și-a iubit fiica și că a omorât-o pentru că a pătat onoarea familiei deoarece a încetat să poarte voalul islamic și a întreținut relații sexuale. Mama fetei a susținut că a fost forțată de bărbat să participe la aruncarea trupului și că nu a putut face nimic să prevină odioasa crimă. A fost contrazisă de cealaltă fiică a cuplului, în vârstă de 14 ani care a susținut că femeia a fost extrem de conștientă de cele întâmplate și că a susținut gestul bărbatului. Mai mult se pare că femeia obișnuia să o bată constant pe fata de 14 ani cu un băț.

Bărbatul musulman și soția sa sunt acum judecați de Tribunalul din Darmstadt și își așteaptă sentința.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri