Un octogenar italian și-a iubit îngrijitoarea româncă mai mult decât proprii copii

Controverse în Italia între o româncă şi familia bărbatului de care a avut grijă ani de zile.

Potrivit Il Resto del Carlino, un bărbat de 94 de ani din Pergola i-a dat, de-a lungul timpului, sume totalizând 100.000 euro româncei care avea grijă de el, pe lângă salariu. Familia italianului este furioasă mai ales că înainte de a muri, omul le-ar fi spus rudelor  că singura care îl apreciază şi are grijă de el este românca şi că ei aşteaptă doar să îl moştenească.

Fiica şi nepotul bărbatului s-au adresat avocaţilor şi o acuză pe românca de 43 de ani că şi-a însuşit sume necuvenite şi că ar fi profitat de starea bătrânului. Procurorii din Pergola au deschis o anchetă chiar înainte de decesul nonagenarului.

Totul ar fi început în 2013, când fiica italianului a a nagajat-o pe româncă ca să aibă grijă de tatăl ei. Femeia a stat lângă el zi şi noapte, dar în noiembrie 2017 a anunţat că nu mai poate continua, fiindcă a primit o altă ofertă de muncă. Între timp, acuză moştenitorii bătrânului, acesta a devenit tot mai ostil faţă de rudele sale.

Ulterior, spun rudele, nonagenarul le-a dezvăluit sumele cu care a ajutat-o pe româncă – 10.000 euro pentru intervenţii stomatologice, 5.000 pentru o maşină etc. În total, i-ar fi dat 100.000 de euro. Magistraţii vor decide acum dacă românca sau moştenitorii italianului au dreptate

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri