Un român a murit astăzi pe aeroportul Otopeni. Se pregătea să se întoarcă în Italia

Alertă medicală pe Otopeni înainte de decolarea unui avion al companiei Wizz Air în această dimineață, marți 3 octombrie. Un pasager care se urca la bordul unui avion Wizz Air pe Otopeni cu destinația Pescara, Italia, a murit după ce i s-a făcut rău. Au fost chemați medicii de pe aeroport, timp în care pasagerii au fost blocați în aeronavă. Un echipaj SMURD l-a resuscitat, dar fără succes. Poliția a fost alertată iar pasagerii vor fi debarcați, potrivit călătorilor.

Conform Digi 24 avionul trebuia să decoleze din București la ora 11:30, însă în timpul îmbarcării un bărbat a făcut un infarct și a decedat. El se afla în acel moment chiar în tunelul de îmbarcare. Au fost chemați medicii de pe aeroport, timp în care pasagerii au fost blocați în aeronavă.

Bărbatul avea 58 de ani și era din Focșani. El a venit în țară pentru parastasul de un an de zilei al mamei și se întoarcea la Pescara, unde era stabilit împreună cu soția de ani de zile.

Cei doi soți aveau trei copii, o fată și doi băieți. Potrivit familiei, el nu știa să aibă probleme de sănătate.

Ce a transmis Wizz Air

“În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului.” a transmis compania aeriană citată de Pro TV.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri