Home Noutăți Un polițist a murit la Buzău, după ce 3 zile nu s-a...

Un polițist a murit la Buzău, după ce 3 zile nu s-a găsit o ambulanță care să-l ducă la un spital din Capitală

El este polițistul decedat. sursa foto: ramnicpress.ro

Anchetă la Spitalul Judeţean Buzău, după ce un poliţist de 35 de ani a murit, luni seară, din cauza unor probleme respiratorii. Starea lui s-a agravat în câteva ore, însă nu s-a găsit o ambulanță care să-l ducă la un spital din Capitală.

Cătălin Motoaşcă, polițist la secția Racoviţeni, s-a dus joi, 19 octombrie, la camera de gardă a Spitalului Judeţean Buzău, acuzând probleme respiratorii, a relatat ramnicpress.ro. citat de Pro TV.

Medicii au decis să-l interneze, după ce au descoperit o serie de probleme la plămâni. Starea tânărului poliţist s-a agravat după câteva ore și pentru că la Buzâu existau medici specialişti, s-a cerut transferul cu o ambulanţă la Bucureşti.

Însă, în zilele următoare, nicio ambulanţă nu a fost disponibilă pentru transportul pacientului.

Luni dimineaţă, starea poliţistului s-a agravat foarte mult, iar medici de la alte secții au intervenit pentru manevrele de resuscitare. După câteva ore, tânărul a murit, înainte să se găsească o ambulanță care să-l ducă la București. 

Poliţistul era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un alt copil. Inspectoratul de Poliţie Buzău a deschis o anchetă care să stabilească cauzele exacte ale decesului colegului lor şi cum a fost posibil ca spitalul judeţean Buzău să nu intervină într-un astfel de caz grav.
Exit mobile version