Un român a călătorit agăţat de exteriorul unui tren german care circula cu 160 de kilometri pe oră. Bărbatul avea bagajele în vagon, iar trenul plecase fără el

Un bărbat român în vârstă de 59 de ani a supravieţuit unei călătorii agăţat de articulaţiile de cauciuc dintre vagoanele unui tren german de mare viteză, care circula cu 160 de kilometri pe oră, potrivit BBC citat astăzi de Adevărul.

Compania germană de căi ferate, Deustche Bahn, a informat că bărbatul a decis să se agaţe de exterior trenului după ce expresul Bielefeld – Hanovra de joi s-a pus în mişcare, în timp ce bagajele sale se aflau în vagon. A coborât cel mai probabil să fumeze și s-a panicat când ușile s-au închis și trenul s-a pus în mișcare. Bărbatul s-a agăţat de articulaţia de plastic care conectează două vagoane şi a stat cu picioarele pe o bucata foarte îngustă de metal.
 
Angajaţii căilor ferate au anunţat conductorul trenului, care a redus ulterior viteza şi a oprit într-o staţie aflată la 25 de kilometri de gara în care românul se agăţase de vagoane. Bărbatul, care nu a fost rănit şi despre care se crede că ar fi român, şi-a continuat apoi călătoria spre Hanovra cu acelaşi tren.
 
„Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, ar trebui să mulţumească personalului căilor ferate pentru faptul că este încă în viaţă“, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.
 
Potrivit BBC, nu este clar dacă autorităţile îl vor acuza de vreo infracţiune. În schimb, cotidianul Bild a relatat că românul a fost amendat cu suma de 20 de euro, o sumă mai mult simbolică. Tot Bild a relatat că românul se numește Ghiță I.
 
Acesta nu este primul astfel de caz, în care cineva se agaţă de exteriorul unui tren şi călătoreşte astfel. Recent, în Australia, un bărbat a fost filmat în timp ce călătorea ţinându-se de ştergătoarele locomotivei din coada unui tren.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,109FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri