Un român a fost bătut și sechestrat în Italia. Carabinierii i-au arestat pe agresori, dar și pe conaționalul nostru!

Un român în vârstă de 30 de ani, stabilit în Italia, a fost răpit și bătut de doi italieni. Aceștia l-au bănuit că le-a furat o foarfecă electrică folosită pentru curățirea pomilor. Totul s-a întâmplat în localitatea Ribera, în provincia Agrigento, a transmis sâmbătă, 16 martie, La Repubblica.

F.V., în vârstă de 34 ani, și T.G., în vârstă de 27 de ani, s-au dus la locuința românului pe care l-au bănuit de furt, l-au amenințat cu un cuțit și l-au obligat să intre în mașina lor, a notat rotalianul.com.

Cele întâmplate nu au trecut neobservate de trecători, care au sunat imediat la 112 pentru a semnala violențele celor doi italieni. O patrulă a carabinierilor a sosit în scurt timp la locuința bărbatului român și au dat start căutărilor în întregul cartier pentru a-i găsi pe agresorii care îl țineau sechestrat. Nu a durat mult până când carabinierii au reușit să găsească mașina în care bărbații italieni și cel român se aflau și după o scurtă urmărire au blocat autovehiculul.

Atât cei doi agresori italieni, cât și bărbatul român au fost interogați.În locuința bărbatului român, carabinierii au găsit într-adevăr instrumentul furat și acesta a fost denunțat pentru infracțiunea de furt. Agricultorii italieni care l-au agresat au fost puși sub arest la domiciliu, fiind acuzați de sechestru de persoană.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri