Un român a fost condamnat în Germania, după ce a dat lovitura anului într-un supermarket: A furat 60.000 de euro cu aspiratorul

Un român a dat lovitura anului într-un supermarket din Germania, când a furat 60.000 de euro folosindu-se de un aspirator.

Furtul a avut loc în 2019, iar Constantin, în vârstă de 30 de ani, a fost prins din cauza unei greşeli: Şi-a uitat la locul faptei ochelarii de vedere.La inceputul anului 2021, românul s-a prezentat în faţa judecătorilor şi a recunoscut că a plănuit în cel mai mic detaliu jaful cu aspiratorul, scrie Zeit Online.

Constantin a avut şi trei complici, printre care şi un angajat al supermarketului. Lovitura a fost dată la închiderea programului, însă hoţii nu au ştiut că în interiorul magazinului rămăsese şi o casieră, pe care hoţii au ameninţat-o cu un pistol de jucărie, după care au legat-o de scaun.

Apoi, folosindu-se de aspirator, Constantin a luat toţi banii găsiţi în seif. În faţa instanţei, românul spune că a apelat la acest gest nebunesc pentru că avea datorii la traficanţii de droguri şi voia să îşi ajute şi mama aflată în România.

După ce au tras cu aspiratorul banii din seif, hoții au fugit, însă Constantin B. și-a uitat ochelarii, iar anul trecut anchetatorii l-au identificat în baza acestora.

În prima instanţă, Constantin a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare pentru tâlhărie, însă decizia poate fi atacată cu recurs

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,112FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri