Un român a fost înjunghiat după ce şi-a criticat soţia că nu ştie să facă sarmale

Evenimentul s-a petrecut în Sâmbăta Mare, în comuna Albeşti, în timp ce femeia, în vârstă de 55 de ani, pregătea sarmale. Soţul femeii, aflat sub influenţa alcoolului, i-ar fi reproşat, la un moment dat, că nu ştie să învelească sarmalele, astfel, aceasta nu s-a mai putut controla şi, „exasperată de agresiunile la care a fost supusă de-a lungul anilor, şi-a ieşit din fire”, a pus mâna pe un cuţit şi i l-a înfipt în abdomen partenerului său de viaţă, scrie monitorulbt.ro.

Ulterior între cei doi ar fi izbucnit un scandal uriaş, pe care fiul lor, în vârstă de 33 de ani, a încercat să îl aplaneze. Iar la un moment dat, observând că tatăl său sângerează puternic, a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi dus, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati” din Botoşani. La internare, bărbatul ar fi declarat că s-a tăiat într-o bucată de tablă, însă ulterior adevărul a ieşit la iveală.

“Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

Femeia a fost audiată de poliţişti şi ulterior internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă în momentul agresiunii a avut sau nu discernământ.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri