Un român a intrat în greva foamei în Marea Britanie. Copiii i-au fost luați și dați unui cuplu gay

Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie este în greva foamei, în fața Ambasadei Regatului Unit din București, a relatat Evenimentul Zilei.

Copii săi au fost luați de la părinți, din cauza unor certuri familiale. În ciuda a zeci de demersuri, minorii au fost dați spre adopție, măsură devenită definitivă.

În această primăvară, CEDO a refuzat punerea pe rol a unei sesizări a lui Florin Barbu, așa că singura cale a acestui om a rămas protestul.

Barbu a intrat în greva foamei pe 18 iunie. Luni, 19 iunie, el a fost vizitat de deputații de Disapora Doru Coliu și Constantin Codreanu, care s-au implicat și în încercarea de rezolvare a cazului doctoriței Camelia Smicală.

Deputatul Coliu a declarat pentru EVZ: „Încă o dată statul român demonstrează că nu își apără cetățenii din Diaspora! În timp ce ei se bat pe ciolan, astfel de oameni trăiesc adevărate drame. În acest caz nu mă interesează dacă este sau nu vinovat domnul Florin Barbu, ci faptul că Statul Român nu îi recuperează pe cei doi copii și să îi dea spre adopție rudelor sau unei familii de români și nu unei perechi de homosexuali din Marea Britanie!”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,119FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri