Un român bătut cu bestialitate în Marea Britanie a murit după o săptămână de comă

Un român bătut cu bestialitate în Anglia a decedat chiar pe 1 decembrie. Băcioiu Stan, vrânceanul din Jitia care a suferit o lovitură puternică la cap pe 22 noiembrie, în urma unui scandal  pe strada Uxbridge din Burton-on-Trent, a murit la o săptămână si două zile de stat în comă în spitalul din Nottingham.

Potrivit  unei postări de pe Facebook a celor care i-ar fi ajutat, pe el și soția lui să ajungă în Anglia, Stan ar fi fost deconectat de la aparate. Românul a lăsat în urma lui doi băieți majori si o familie îndurerată.

Politia din Staffordshire a făcut un apel la cetățeni pentru a afla cât mai multe detalii despre atacul respectiv.

Polițiștii au primit un apel potrivit căruia un grup de bărbați se băteau la o adresă din strada Uxbridge, pe 22 noiembrie, la ora 21.30.

Serviciul de Ambulanță din West Midlands au ajuns la fața locului, iar un bărbat din 40 de ani a fost dus la spitalul Queen Nottingham, unde a rămas în stare critică.

După ce românul a fost transportat în strare critică la spital, poliția din Staffordshire a făcut un apel către cetățeni, solicitând mai multe detalii despre atac.

“Un apel privind o bătaie între mai mulţi bărbaţi, la o adresă pe strada Uxbridge, a fost primit chiar înainte de ora 21.30, vineri, 22 noiembrie. Colegii de la Serviciul de Ambulanță din West Midlands au intervenit la fața locului, iar un bărbat din 40 de ani a fost dus la spitalul Queen Nottingham, unde rămâne în stare critică. Apelăm ma martori care ne pot da mai multe detalii despre ce s-a întâmplat”, au transmis oamenii legii, imediat după atac, potrivit derbytelegraph.co.uk.

Inspectorul detectiv Neil Poultney anunţa, atunci, că a fost un atac grav şi a făcut apel la cetăţeni să informeze despre maşinile care au ajuns sau au părăsit zona, în momentul.

Între timp, scrie jitiapress.ro, se pare că poliţia din Staffordshire ar fi intrat în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri