Un român care a urinat într-o dubă de poliție, în Marea Britanie, iertat de judecător

Un român care le-a spus polițiștilor că se afla în vacanță în Derbyshire a urinat în interiorul unei dube de poliție, după ce fusese reținut pentru că era la volanului unei mașini fără a avea asigurare, în Swadlincote relatează publicația derbytelegraph.co.uk.

Ciprian Bute, de 25 de ani, din Brăila, le-a cerut polițiștilor să îl lase să urineze, însă aceștia l-au băgat în dubă pentru a-l duce la secția din Derby. Potrivit procurorului care a anchetat cazul, pe drum, românul a urinat în mașina poliției, iar când polițiștii i-au spus că riscă închisoarea, a început să urineze pe ușa autovehiculului.

Avocata apărării a spus că clientul său doar mutase mașina unui prieten când a fost surprins de poliție, deoarece nu era parcată regulamentar.

„În momentul arestării, el i-a întrebat pe ofițeri dacă poate merge la toaletă. Nu i s-a permis și a fost pus în spatele autovehiculului. A fost condus spre Derby, un drum de 55 de minute. Nu a putut aștepta așa de mult, știe că nu ar fi trebuit să facă asta, dar a făcut-o”, a admis avocata lui Bute.

Românul a recunoscut infracțiunile de daune penale și conducerea unui vehicul fără asigurare.

Judecătorul l-a obligat pe Bute să plătească doar 22 de lire sterline – parțial pentru că poliția din Derbyshire nu a indicat cât ar costa „curățarea profundă” a autoutilitarei.

El a spus: „Am în vedere circumstanțele dificile în care te-ai aflat, că nu ai condamnări anterioare și că ai pledat vinovat la prima oportunitate. Cu toate acestea, nu exista niciun motiv să urinezi în duba de poliție, așa cum ai făcut. Dar țin cont, de asemenea, că te întorci azi în România. Așadar, voi ține cont de asta, iar pentru ambele infracțiuni va exista o condiționare timp de șase luni – ceea ce înseamnă că nu va exista pedeapsă atât timp cât nu comiți alte infracțiuni pentru următoarele șase luni în această țară”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri