Un român de 27 de ani s-a întors de la muncă din străinătate și și-a ucis tatăl cu un ciocan

 O crimă groaznică  s-a petrecut duminică, 14 mai, în Sighetu Marmaţiei. Un bărbat cu domiciliul pe strada Bogdan Vodă şi atacat părinţii cu un ciocan.  Este vorba de un tânăr în vârstă de 27 de ani, cel mai mic din patru fraţi, care a fost plecat la muncă în străinătate, în Spania. S-a întors în ţară în urmă cu şase luni, după ce a ispășit o condamnare pentru fraudă, a relatat în această dimineață Antena 3.

Crima a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 14 mai. Bărbatul şi-a atacat părinţii cu un ciocan. Pe tată l-a ucis, iar pe mamă a rănit-o grav. Femeia a fost transportată din Sighetu Marmaţiei la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare.

Conform InfoMM, iniţial, prin 112, apelul iniţiat a fost pentru o agresiune. La acel moment, nimeni nu a ştiut cât de gravă a fost agresiunea. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. “Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror”, a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

În cursul zilei de luni, 15 mai, o echipă de criminalişti se va deplasa la Sighetu Marmaţiei. Bărbatul ucis  se numeşte Ioan D. şi avea 68 ani. Oamenii legii ajunşi la faţa locului au avut parte de imagini desprinse din filmele de groază.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri