Home Noutăți Un român de 27 de ani și-a omorât iubita nemțoaică și a...

Un român de 27 de ani și-a omorât iubita nemțoaică și a abandonat corpul într-un porbagaj

Crimă pasională în municipiul Satu Mare. Reporterii PresaSM, cotidian local, au relatat că un sătmărean, de 27 de ani, a ucis o femeie, în vârstă de 45 de ani, cu cetățenie germană, în municipiul Satu Mare.

Totul a ieșit la iveală după ce femeia a fost dată dispărută de mai mult timp. Respectiv de câteva zile, în care familia nu mai primise niciun semn de la victimă. Polițiștii sătmăreni au găsit mașina, după cinci zile de la comiterea crimei, într-o parcare din municipiul Satu Mare, în cursul zilei de ieri. Mai exact, în parcarea din fața Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. Din păcate, în interiorul mașinii se afla corpul neînsuflețit al femeii. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Criminalul a fost identificat imediat cu ajutorul apropiaților și a fost reținut de către polițiștii sătmăreni. De altfel, se știa că între cei doi ar fi existat mai multe tensiuni în ultima vreme. Din câte se pare, sătmăreanul nu ar fi acceptat anumite reproșuri ale femeii și ar fi recurs la acest gest criminal.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Meszaros  Zsombor, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBOR, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată.

Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj, iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.

Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului MESZAROS ZSOMBOR, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Referatul împreună cu dosarul  cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor,  Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

 

Exit mobile version