Un român de 30 de ani și-a luat viața după ce soția sa, plecată la muncă în străinătate l-a anunțat că divorțează

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din județul Prahova a fost găsit mort miercuri, 4 decembrie 2019, în locuința sa din comuna Florești. Vecinii săi spun că bărbatul s-a sinucis fiindcă soția sa a plecat în străinătate și l-a anunțat că vrea să divorțeze, transmite publicația Observatorul Prahovean.

Tragica descoperire a fost făcută chiar de mama tânărului în această dimineață, când femeia și-a găsit fiul spânzurat. Cineva a sunat la 112 și a alertat autoritățile, iar câteva echipaje de Poliție și o ambulanță s-au deplasat la fața locului, dar personalul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului de 30 de ani.

Potrivit celor relatate de vecinii săi, tânărul a avut marți seara o discuție aprinsă la telefon cu soția lui, care este plecată la muncă în altă țară. Se pare că soția bărbatului i-a spus acestuia că intenționează să divorțeze, iar el i-a spus că-și va pune capăt zilelor. Din păcate, acesta s-a ținut de cuvânt și în cursul nopții s-a spânzurat.

Trupul fără viață al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești unde urmează să fie efectuată necropsia, mai scrie sursa citată.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri