Un român de 31 de ani a murit după ce un camion a dărâmat un stâlp peste mașina lui. Copilul său de 3 ani a scăpat ca prin minune

Răzvan Mihai Oprea a murit în accidentul de la Cristur, fiul lui de 3 ani era în mașină când un stâlp a căzut peste autoturism, dărâmat de un camion scăpat de sub control de șofer, transmite Observator.

Răzvan n-a avut vreo șansă să scape cu viață din accidentul de la Cristur. Fiul lui de 3 ani e teafăr ca prin minune, după ce un stâlp de electricitate a fost rupt de un camion și s-a prăbușit peste mașina în care erau tânărul de 31 de ani și copilul lui. Autoturismul staționa, pentru că Răzvan acorda prioritate la ieșirea din parcare.

Un șofer în vârstă de 35 de ani din Alba a provocat marți dimineața, 14 iulie,  un accident mortal în localitatea Cristur, din județul Hunedoara. În timp ce conducea o basculantă de mare tonaj nu a adaptat viteza de deplasare, a ieșit de pe șosea, a lovit un stâlp de iluminat care a căzut mai apoi peste un autoturism.

La volanul autoturismului, Răazvan Mihai Oprea, un tânăr de 31 de ani din Cristur, oprise să dea prioritate chiar camionului. Fiul lui de 3 ani era în mașină și a scăpat ca prin minune nevătămat. El și surioara lui de doar un an au rămas orfani de tată.

Zeci de prieteni plâng moartea tragică a lui Răzvan, mesajele de pe Facebook fiind cutremurătoare. Minodora a scris: “Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace ?Mare tragedie?Un om minunat a fost Razvan?”. “Nu mi vine a crede că sa dus asa repede si asa urât…era un om fain, râdea si glumea cu tine la orice pas…păcat ca sa dus ??”, a spus Roxana.

O altă prietenă a vorbit despre durerea soției lui Răzvan: “??? o fata de milioane, cu un suflet ce n-am întâlnit altu pe pământ! Păcat și trist ca a avut un asemenea ghinion! Și doi copii orfabi?? Dumnezeu să îl ierte și ei și copiilor să le dea putere să imvete să trăiască fără el!!!!”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri