Un român de 33 de ani, tată a doi copii, și-a luat viața în Italia. Familia încearcă să-l aducă acasă

Descoperire tragică luni seara, 21 octombrie, în jurul orei 22.30, la Montefiascone, în provincia Viterbo din Lazio, unde a fost găsit spânzurat un bărbat român în vârstă de 33 de ani. Bărbatul era căsătorit și avea doi copii, iar gestul său a fost unul voluntar, a transmis publicația italiană Tuscia Web.

Familia de români locuia pe via Verentana din Montefiascone și nimeni nu poate explica motivele pentru care tânărul tată a recurs la acest gest disperat. Trupul neînsuflețit a fost găsit în magazia casei în care locuia împreună cu soția și cei doi copii ai lor.

La fața locului s-au deplasat carabinierii și medicii de la 118 care nu au mai putut face nimic pentru a salva viața conaționalului nostru.

Familia vrea acum să-l readucă în țara  și să-i ofere o înmormântare corespunzătoare. Cu toate acestea, banii necesari pentru a transfera corpul lipsesc. Publicația Viterbo News a publicat un apel de ajutorare pentru familia românului, apel făcut pe facebook:

” Familia aflată în doliu are nevoie de ajutorul nostru pentru a-l aduce acasă pe tatăl a doi copii care au ales să ne părăsească prematur  – promotorii inițiativei scriu pe Facebook –  Cei care vor să ajute pot contacta soția lor Mirela Titiriga ”

Contact :  Titiriga Elisabeth

Postepay :  4023 – 6009 – 4843 – 7621

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri