Un român de 35 de ani și-a pus capăt zilelor în Italia. A lăsat 3 copii orfani

Sergiu Gabriel Nenu, un român în vârstă de 35 de ani, originar din Bacău, dar stabilit în Italia, unde muncea în agricultură, s-a sinucis zilele trecute.

Bărbatul lucra în agricultură, dar căzuse în patima „păcănelelor”. Deși avea trei copii de crescut, bărbatul își pierdea toți banii pe jocurile de noroc, a relatat publicația de limbă română rotalianul.com.

Sergiu Gabriel Nenu era originar din județul Bacău și venise în Italia împreună cu Mariana, soția sa, lăsând în urmă sărăcia de acasă. La Caltanisetta lucrau în agricultură, o muncă grea și istovitoare, dar care le asigura traiul și le dădea oarecum siguranța zilei de mâine. Împreună au trei copii, dar din nefericire nu a fost deajuns ca tânărul să poată depăși perioada de depresie profundă pe care o traversa după ce căzuse în patima jocurilor de noroc.

A început să joace puțin câte puțin, până când a devenit o adevărată obsesie și toți banii familiei se duceau în aparatele acaparatoare de bani și dătătoare de moarte. Pentru că Sergiu asta a primit în schimbul sumelor mari de bani pe care le-a jucat, un ștreang cu care și-a luat viața, lăsând în urma sa o soție cu trei copii de crescut și fără niciun ban în buzunar.

Nu este prima dată când Sergiu a vrut să încheie socotelile cu viața, se zbătea și încerca să revină la normalitate dar fără un ajutor de specialitate pentru el a fost imposibil. „A încercat de vreo 5 ori să se sinucidă până acum – a declarat pentru publicația mai sus citată cumnatul său, fratele Marianei – nu reușea să iasă din acest tunel, cheltuia toți banii acolo, la aparate. Sora mea e distrusă, acum a rămas fără niciun sprijin, singură cu trei copii.”

Super reduceri astăzi, 3 septembrie 2019,  pe cel mai mare magazin online românesc la parfumuri, ceasuri, bijuterii și cărți. Decoperă aici reducerile.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri