Un român de 36 de ani din Italia s-a bătut cu carabinierii. Un carabinier s-a ales cu nasul spart, altul are mâna în ghips

Un român din Italia, în vârstă de 36 de ani, s-a bătut cu cel puţin 6 carabinieri care încercau să-l imobilizeze, dar şi cu unii trecători, care au încercat să ajute forţele de ordine a informat ilgiornale.it.

Românul, care se afla în stare de ebrietate, s-a supărat dintr-un motiv încă neidentificat, în timp ce se afla într-un bar din Salerno şi a început să aplice corecţii fizice tuturor, chiar şi carabinierilor.

Românul s-a bătut cu 3 patrule de carabinieri cu mâinile goale

Tânărul, în vârstă de 36 de ani, a provocat un scandal într-un bar din Salerno, după care cineva a anunţat carabinierii. La fața locului, au apărut o patrulă de carabinieri de la Salerno, încercând să reţină și să identifice străinul. Toate eforturile au fost inutile, românul reacţionând cu o furie nestăvilită, lovindu-i puternic pe cei doi carabinieri cu pumnii şi picioare.

Nici măcar intervenția unor trecători, care au venit în ajutorul agenţilor, nu a fost suficientă pentru a-l imobiliza pe român a mai relatat publicația italiană.

Depăşiţi de situaţie, carabinierii bătuţi au chemat încă 2 patrule

Intervenția a două alte patrule de poliție a fost necesară pentru a pune în cele din urmă în cătușele pe încheieturile românulu de 36 de ani, dar nu fără o bătaie ca-n filme şi nu fără răni de ambele părţi. Un carabinier a ajuns la spital cu fractură a septului nazal, altul are mâna în ghips, iar ceilalţi vânătăi şi escoriaţii.
Tânărul încătuşat a fost transportat iniţial cu o mașină a poliţiei la camera de urgență a spitalului Ruggi, unde personalul medical i-a oferit îngrijirea corespunzătoare, având în vedere starea sa şi rănile suferite.

Condus apoi la secţia din Salerno pentru identificare, surpriză. Avea emis mandat de arestare europeană şi era căutat din 2017 de autorităţile române.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri