Un român de 40 de ani a dat lovitura în Italia. A câștigat 50.000 de euro pe loc

Un român în vârstă de 40 de ani din Italia, a câștigat miercuri 3 aprilie 2019, suma de 50.000 de euro după ce a răzuit un loz, anunță ziarul italian La Nazione.

Conaționalul nostru se afla într-o tutungerie de pe viale Luca Signorelli din Arezzo, unde merge adesea să cumpere lozuri de răzuit, doar că de această dată a avut și plăcuta surpriză de a câștiga o sumă consistentă.

 „O fi adevărat?”, întreabă românul nostru pe proprietarul activității comerciale, iar acesta verifică lozul pe computer și confirmă că, într-adevăr, a câștigat suma de 50.000 de euro. „Scot banii, mă-ntorc șiți fac un cadou”, spune bucuros bărbatul român către proprietar înainte de a pleca. „Este un client care vine des să-și încerce norocul cu lozurile de răzuit.

 Astăzi după-amiază (3 aprilie 2019 – n.r.) a venit, a răzuit câteva lozuri, apoi a luat unul «Tutto per Tutto» la zece euro și a găsit frumoasa sumă de 50.000 de euro”, povestește proprietarul tutungeriei pentru sursa citată.

„Nu-i venea să creadă, apoi am controlat pe computer și era adevărat”, adaugă bărbatul italian care deține tutungeria. „Câștigătorul, un bărbat român de 40 de ani, este o persoană tăcută și rezervată, dar în fața câștigului obținut era de neoprit”, mai povestește proprietarul amuzat. Așadar, conaționalul nostru a plecat în grabă și plin de bucurie să scoată banii de la bancă, sfătuit de proprietar să-și ia premiul cât mai repede.
„A ieșit repede, aproape că s-a lovit de geamul furgonetei parcată afară. Dar înainte să iasă a spus: «Mă întorc, mă întorc imediat și-ți fac un cadou». Dar nu este nevoie de cadou, deja e mare satisfacția să văd fericită o persoană care de obicei este foarte rezervată și de la care e foarte greu să obții un zâmbet”, concluzionează proprietarul.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri