Un român de 48 de ani a murit după ce a fost bătut în trafic. Cine sunt agresorii

Un om de afaceri de 48 de ani din Curtea de Argeş a murit, luni, după ce a stat în comă o săptămână, fiind bătut crunt de doi frați. Cătălin Plăiaşu a intervenit să aplaneze un scandal după o șicanare în trafic.

Cătălin Plăiașu a fost bătut în localitatea argeșeană Merișani, după ce a intervenit într-o șicanare în trafic. Doi frați, cunoscuți pe plan local pentru astfel de fapte, au șicanat un alt șofer, iar omul de afaceri a intervenit ca să aplaneze conflictul, a relatat ieri ziarulargesul.ro.

Șoferul șicanat a fugit atunci când a văzut că Plăiașu este bătut crunt.

Medicii au fost încă de la început extrem de rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire, fiind în comă de gradul IV.

Cei doi agresori de etnie romă sunt din Merișani și în momentul acela șicanau mașinile în trafic cu un BMW.

Leonard Florentin (22 de ani) şi Mihai Adrian Tudorici (24 de ani) au fost arestați preventiv. Ei sunt acuzați acum de infracțiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, cazul urmând să fie declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Cei doi frați din Argeș riscă 12 ani de închisoare

Leonard Florentin şi Mihai Adrian Tudorici – vezi foto  riscă 12 ani de puşcărie pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Potrivit sursei citate, înainte de acest incident, cei doi frați au mai blocat în trafic un şofer, dar acesta a scăpat şi a sesizat Poliţia.

În cazul omului de afaceri mort, în urma lui rămâne o fiică orfană, după ce în urmă cu câțiva ani mama ei a murit de o boală chinuitoare. Adevărul.ro relatează că tânăra urma ca zilele acestea să susțină examenele de la Bacalaureat.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri