Un român din Spania a dat buzna cu ciocanul în mână, în propria casă. „Aplic legea românească” (Video)

Un român din Spania a spart cu ciocanul ușa apartamentului pe care îl deține într-un bloc din Zaragoza, supărat pe chiriașii care au refuzat să-i plătească chiria și au rămas în locuință abuziv, a relatat publicația periodistodigital.com., joi 17 septembrie.

Înarmat cu un ciocan, Daniel a spart ușa apartamentului său în fața camerelor de televiziune, aplicând ceea ce presa spaniolă a numit ”legea românească”.

Românul a mers la poliție și a cerut o intervenție în cazul lui, însă i s-a răspuns că, până nu vor primi o hotărâre judecătorească, polițiștii nu pot acționa.

„Pe mine nu mă ia nimeni de c***e”

Iar asta ar putea însemna câteva luni, chiar și un an. Timp pe care românul nostru nu este dispus să-l accepte. Așa că a luat situația în propriile mâini.

„Dacă legea spaniolă aici nu funcționează, am avertizat deja, voi aplica legea românească, ceea ce înseamnă că nimeni nu mă ia de c***e” , a spus el în fața camerelor de televiziune de la Aragón Televisión, citează periodistodigital.com.

Din fericire, chiriașii nu se aflau în apartamentul românului, la acel moment, astfel că s-a evitat o eventuală confruntare între cele două părți.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri