Un român întors de la muncă din străinătate, de sărbători, și-a ucis mama

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, care abia se întorsese din Germania, de la muncă, pentru a-și petrece sărbătorile cu cei dragi, şi-a înjunghiat mortal mama. Femeia venise să aplaneze un conflict în familia fiului său, însă în momentul în care a intrat pe uşă a căzut sub loviturile de cuţit ale fiului săutransmite Observator TV.

În tot acest timp în casa se afla și fiica bărbatului, în vârstă de 15 ani, cea care şi-a sunat bunica, să vină să-i liniștească părinții.

Soţia şi fiica bărbatului se baricadaseră într-o cameră, iar fetiţa lui a sunat-o pe bunică să vină să-l liniştească, temându-se pentru viaţa lor. Bărbatul avea în mână un cuţit cu lama de aproape 30 de centrimetri.

În momentul în care bătrâna a intrat în casă, fiul său s-a năpustit asupra ei cu un cuțit. Martorii spun că s-au auzit urlete puternice ale unei femei, cel mai probabil soția, care striga “ajutor” şi “să vină poliţia”. Fiica bărbatului, în vârstă de 15 ani, a sunat la 112.

La faţa locului au ajuns jandarmi, polițiști, echipaje SMURD, polițiști criminalişti.Bătrâna a fost transportată la spital şi resuscitată de mai multe ori pe drum, însă medicii nu au putut să mai facă nimic pentru ea, rănile fiind prea grave, bătrâna pierzând prea mult sânge.

Ucigaşul este cunoscut cu probleme psihice şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a mai fost internat pentru afecţiunile de care suferă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri